1/1

> ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ / ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Όραμα του Τμήματος Υποτροφιών είναι να αναδεικνύουμε ολόπλευρα αριστούχους μαθητές, οι οποίοι, όντας Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα εμπνεύσουν ως ηγέτες του αύριο.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του σχολείου μας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

Α. Υποτροφίες προς Νέους Μαθητές - "Εξωτερικές Υποτροφίες" 

 

Από το 2012, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απονέμουν, μετά από εξετάσεις, Εξωτερικές Υποτροφίες σε μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία και την προσεχή σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate

 

Το πρόγραμμα εξωτερικών υποτροφιών μας έχει βραβευθεί από τον θεσμό “Education Business Awards” στην κατηγορία «Επιβράβευση Αριστείας» με 2ο βραβείο (2017) και 1ο βραβείο (2016). 

Για το σχολικό έτος 2021-22, οι εξετάσεις των εξωτερικών υποτροφιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 (ώρα 10:00) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.

 

Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από ΣΤ’ Δημοτικού έως Β’ Λυκείου και Ι.Β. που δεν φοιτούν στο σχολείο μας και επιδεικνύουν συστηματικά Υψηλή Ακαδημαϊκή Επίδοση ή έχουν λάβει Αθλητικές ή Πολιτιστικές ή Μαθητικές Διακρίσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη των εξετάσεων για την εγγραφή τους.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις γίνονται ηλεκτρονικά και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021.

 

Για να υποβάλετε τη δήλωσή

B. Χορηγούμενες Υποτροφίες προς Νέους Μαθητές - Υποτροφίες "Stelios Haji-Ioannou"
 

Από το 2015, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Stelios Philanthropic Foundation του αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων μας, κ. Στέλιου Χατζηιωάννου, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απονέμουν πλήρεις Υποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης. Για το σχολ. έτος 2021-22 χορηγούνται 2 πλήρεις Υποτροφίες.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία, ολοκληρώνουν τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα International Baccalaureate στα Εκπαιδευτήρια μας, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου. 

 

Για τη χορήγηση των υποτροφιών "Stelios Haji-Ioannou" λαμβάνονται υπόψη ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. 

Για το σχολικό έτος 2021-22 οι εξετάσεις των υποτροφιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στο σχολείο μας.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις γίνονται ηλεκτρονικά και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

 

Για να υποβάλετε τη δήλωσή 

Γ. Υποτροφίες προς Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα – "Εσωτερικές Υποτροφίες" 

 

Οι Υποτροφίες αυτές αφορούν στους ήδη φοιτώντες μαθητές μας και ισχύουν για τις τάξεις από Α’ Γυμνασίου έως Γ’ Λυκείου και Ι.Β. Βασίζονται σε κριτήρια που έχουν να κάνουν με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών μας, την προσωπικότητά τους, τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους σε ποικίλους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Υποτροφιών, τηλ. 210 61 86 131, email: scholarships@doukas.gr

Καινοτομούμε

στοχεύοντας

στην Αριστεία

  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School,