1/1
1/1

Δημιουργικό

Ευχάριστο

Χρήσιμο

Αποτελεσματικό

… με μια ματιά

 

Εάν είστε μαθητές στη Γ’ Λυκείου ή στο ΙΒ ή σπουδαστές στο GCE ή το BTEC-Art & Design και ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Υπόλοιπη Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες κλπ.), χρειάζεστε σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση, ολόπλευρη υποστήριξη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για να πετύχετε το στόχο σας. Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη όχι μόνο στους μαθητές μας που θέλουν να φοιτήσουν στο Εξωτερικό αλλά και σε μαθητές άλλων σχολείων που επιζητούν οργανωμένη και επαγγελματική συμβουλευτική στην προετοιμασία και την υποβολή των αιτήσεών τους. 

 

Οι επιτυχίες μας στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού

 

Ορισμένα από τα Πανεπιστήμια που έχουν φοιτήσει και φοιτούν οι μαθητές μας:

 

Μεγάλη Βρετανία: University of the Arts London, University of Bristol, University of Cambridge, The University of Edinburgh, The University of Essex, The Glasgow School of Art, Imperial College London, The University of Kent, University of Leicester, University of Reading, Royal Holloway,  University of London, University of Southampton, UCL

 

ΗΠΑ: Brown University, Johns Hopkins University, University of Michigan, University of California (UCLA), Boston University, Northeastern University

 

Υπόλοιπη Ευρώπη: Université de Strasbourg, Université d' Aix Marseille, Université Toulouse 3, Université Libre de Bruxelles, Sciences Po, Erasmus University, Groningen University

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Εξειδικευμένοι καθηγητές του University Placement Center βοηθούν και στηρίζουν τον κάθε μαθητή ώστε να βρει το πανεπιστήμιο που ανταποκρίνεται στο προφίλ του, στις εκπαιδευτικές του ανάγκες και στις προσωπικές του επιθυμίες, λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενο και την ποιότητα σπουδών, την πόλη και τις κλιματολογικές συνθήκες, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, το κόστος σπουδών και ζωής. 

 

University Interview Mock-up

Οι υποψήφιοι προετοιμάζονται, σε συνθήκες προσομοίωσης, στην τεχνική των προσωπικών συνεντεύξεων μέσα από τη διαδικασία University Interview Mock-up.

 

Προσφερόμενες υπηρεσίες ανάλογα με τη χώρα προτίμησης

Ανάλογα με τη χώρα προτίμησης γίνονται και οι εξατομικευμένες υποστηρικτικές παρεμβάσεις για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τις Γαλλόφωνες χώρες, τη Γερμανία, την Ελβετία και την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Πιστοποίηση Αγγλικών

Εκτός των βαθμών που απαιτούν τα Βρετανικά Πανεπιστήμια σε συγκεκριμένα μαθήματα GCE, χρειάζεται επίσης πιστοποίηση του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας. Η γνώση των Αγγλικών μπορεί να πιστοποιείται είτε μέσω Certificate IGCSE Αγγλικών (με βαθμό C και πάνω) ή μέσω πιστοποιητικού ΙΕLTS με βαθμό τουλάχιστον 6.5. 

 

Admission Tests

Μερικά πανεπιστήμια και κολέγια πιθανόν να ζητήσουν από έναν υποψήφιο να περάσει κάποιο επιπρόσθετο εισαγωγικό τεστ (Admission Test). Αυτό ισχύει για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια όπως της Οξφόρδης και του Cambridge αλλά και σε αρκετούς κλάδους σπουδών. Το University Placement Center του Σχολείου μας μπορεί να υποστηρίξει κάθε επιλογή

 

Σπουδές στην Αμερική - Προετοιμασία για το SAT 

 

Εάν είστε μαθητής Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, εάν είστε σπουδαστής του International Baccalaureate και επιθυμείτε να φοιτήσετε σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατάκτηση του SAT (Scholastic Aptitude Test). Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, προετοιμάζουμε τους σπουδαστές για τις εξετάσεις SAT μέσα από ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προετοιμασία και για τους 2 τομείς του SAT – Αγγλικά και Μαθηματικά – και διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων (Mock Test). Παράλληλα, είμαστε εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο SAT με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να δίνουν εξετάσεις στο γνωστό περιβάλλον του σχολείου τους. 

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καινοτομούμε

στοχεύοντας

στην Αριστεία

UniversityPlacement_800x800px.jpg
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School,