1/1

Για εμάς

κάθε παιδί

​είναι μοναδικό!

1/1

> NEA / ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου μας,  Ροδόλφος Σταματίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίστηκε με πειθαρχία, θέληση και λογική σκέψη και κατέλαβε την 3η Θέση στο 52ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (έως 20 ετών), ανάμεσα σε 60 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Θερμά Συγχαρητήρια! 

SLA GOLD LEVEL

Ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός, o κάθε μαθητής μπορεί να ανακαλύψει τον ηγέτη που κρύβει μέσα του.
Αυτό απέδειξαν οι μαθητές του Λυκείου  & του Τμήματος IB των Εκπαιδευτηρίων μας, που κατέκτησαν, με ποσοστό επιτυχίας 100%, τη σημαντική πιστοποίηση SLA - GOLD LEVEL, μέσω του οργανισμού Special Schools and Academies Trust, του Ηνωμένου Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, στην αρχή της περσινής  χρονιάς όλοι οι  μαθητές Λυκείου & ΙΒ  ενημερώθηκαν  από συμμαθητές τους, SLA ambassadors, κατόχους SLA  - GOLD LEVEL, για την πιστοποίηση, τη σημασία της για το μαθητικό προφίλ και τις μελλοντικές σπουδές, καθώς και για τον τρόπο που μπορούν οι μαθητές να οργανώσουν και να συμπληρώσουν οι ίδιοι το δικό τους SLA παρουσιάζοντας και αποδεικνύοντας 10 σημαντικούς τομείς που αναδεικνύουν γνώσεις, δεξιότητες και αξίες  και που χαρακτηρίζουν  την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός,  μέσα και έξω από την σχολική ζωή.
Στη συνέχεια, με την επίβλεψη των Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας, 33 μαθητές μας ακολούθησαν μια ουσιαστική διαδικασία αυτοαξιολόγησης, αυτογνωσίας και αναστοχασμού φτιάχνοντας οι ίδιοι τον προσωπικό τους φάκελο SLA  και έλαβαν όλοι  την πολύτιμη αυτή πιστοποίηση στο ανώτατο επίπεδο SLA GOLD.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Τη χρονιά 2019-2020 για πρώτη φορά το Σχολείο μας φιλοξένησε και εξωτερικούς υποψήφιους ως ανοικτό πλέον Κέντρο Εξετάσεων Cambridge. Σε αυτό το πλαίσιο, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων υγείας οι Εξετάσεις Cambridge Assessment English, στις οποίες οι συμμετέχοντες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον κατόρθωσαν να αποδώσουν στο έπακρο και να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα: 

PETfS: 100%| FCEfS: 93%| CAE: 100%| CPE:75%

Παράλληλα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Τμήματος Ξένων Γλωσσών οι 48 μαθήτριες και μαθητές μας που συμμετείχαν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Michigan πέτυχαν σε μεγάλο ποσοστό τους στόχους τους! Τα παιδιά, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους και τη στοχευμένη προσομοίωση προφορικών δικαιώθηκαν από τα αποτελέσματα: ECCE 83% και ECPE 76%.

MICROSOFT SHOWCASE SCHOOL 2020-2021

α Εκπαιδευτήριά μας, 1 από τα 325 Σχολεία παγκοσμίως & 1 από τα 3 στην Ελλάδα,  αναδεικνύονται - για άλλη μία χρονιά- - ως Σχολείο Πρότυπο| Showcase School από τη Microsoft, στο πλαίσιο του προγράμματος "Partners in Learning". Η επιβράβευση αυτή αποτελεί και την αναγνώριση τόσο των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζουμε για την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και την παροχή μιας προσωποποιημένης εκπαίδευσης. Είμαστε ένα από τα επίλεκτα σχολεία που αποτελούν διεθνές σημείο αναφοράς για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς η συνεργατικότητα, η δημιουργικότητα και η καλλιέργεια κριτικής σκέψης, συνεπικουρούμενη από τεχνολογίες αιχμής, διαμορφώνουν μία πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

TMHMA GCE @DoukaSchool ⇢ YOUR SUCCESS GUARANTEE!

Με εξαιρετικά αποτελέσματα έκλεισε και η φετινή χρονιά για το Τμήμα GCE των Εκπαιδευτηρίων μας! Οι σπουδαστές μας έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι, καθώς οι επιτυχίες τους όχι μόνο δικαιώνουν τον κόπο τους και αποδεικνύουν την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας έργου, αλλά προδιαγράφουν και μία λαμπρή συνέχεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, έγιναν δεκτοί σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα διεθνούς κύρους οι: 

* Ανδρουλάκης Εμμανουήλ,| University of Oxford, Trinity College,|Mathematics

* Γιαννοπούλου Γαρυφαλλιά -Βασιλική,|Imperial College London|Electrical & Electronic Engineering

* Κορωνάκη Κωνσταντίνα| Imperial College London| Civil Engineering 

* Χριστοδούλου Μιχαήλ|London School of Economics and Political Science, University of London| Accounting & Finance
Θερμά Συγχαρητήρια! Η Επιτυχία σας... καλεί! 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ - 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σε μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά, που σηματοδοτήθηκε από πολλές ανατροπές στον τρόπο διδασκαλίας και εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Ελλάδας και του Εξωτερικού, οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα άγγιξαν το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας 100%!

 Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου εισάχθηκαν στο σύνολό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με το 98% αυτών να εισάγονται σε σχολές της πρώτης τους επιλογής όπως: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ιατρική, Νομική Αθηνών, Μαθηματικά, (4η θέση στη Μαθηματική Σχολή του ΕΚΠΑ), Φυσική, Χημεία, Οικονομικά, Θεωρητικές Σχολές, Βιολογία, και άλλα υψηλόβαθμα τμήματα.

 Στο International Baccalaureate, όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές εισάγονται σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με το 90% να φοιτούν σε σχολές της πρώτης τους επιλογής σε σημαντικά πανεπιστήμια όπως University College London (UCL), University of Edinburgh, Warwick University, University of Bath, Bocconi, King’s College  University of London, Queen Mary University of London, University of Groningen (Nederland), University of Connecticut USA, ενώ δύο απόφοιτες του ΙΒ θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο Imperial College London. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο IB των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ο μ.ο. βαθμολογίας ανήλθε στο 37.5 όταν ο παγκόσμιος μ.ο. δεν ξεπερνά το 30.

 Το GCE επιβεβαιώνει για άλλη μια χρονιά την υπεροχή του πετυχαίνοντας παραδοσιακά 100% ποσοστό επιτυχίας. Και οι φετινοί απόφοιτοι εισάγονται στις σχολές της πρώτης τους επιλογής κορυφαίων Πανεπιστημίων όπως University of Edinburgh, University of St Andrews, University of Bristol, University of Manchester. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εισαγωγή δύο αποφοίτων του Γενικού Λυκείου οι οποίοι παρακολούθησαν παράλληλα και το πρόγραμμα GCE (Combo) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης – Trinity College και το LSE – London School of Economics.

 Στο BTEC Foundation in Art & Design, όλοι οι σπουδαστές πέτυχαν στην σχολή της πρώτης τους επιλογής και μάλιστα, σε ιδιαίτερα σημαντικά πανεπιστήμια όπως το Chelsea College of Art, University of the Arts London και το University of the Creative Arts and Arts University Bournemouth.

ΑΠΟ ΤΟ STEM ΣΤΟ STEAMitUP!

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Steam it Up, στο οποίο μετέχει το Σχολείο μας, η  Βιολόγος & Χημικός, Όλγα Μανούρη, καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία της. Μία αποκλειστική συνέντευξη στο Τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και στον Υπεύθυνο, Γιάννη  Κωτσάνη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο blog μας! 

ΑλλάΖω ΣΕΛΙΔΑ... ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ↔ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σίγουρα θα σε έχουν κάποτε αποκαλέσει “σπόρο” ή θα έχεις ακούσει κάποιον να λέει κοροϊδευτικά “μίλησε και ο σπόρος…”. Αν αναλογιστείς όμως τη σημασία ενός σπόρου σίγουρα θα θεωρήσεις ακόμα και τιμή την προσφώνηση αυτή. Ο σπόρος είναι η αρχή της ζωής, η βασική προϋπόθεση για τα έμβια όντα, το ξεκίνημα μιας διαδρομής που θα καταλήξει σε έναν ώριμο οργανισμό. Όμως πόσο νοιάζονται άραγε οι άνθρωποι για την προστασία των σπόρων; Οι σημερινοί σπόροι διαφέρουν από τους παλαιότερους; Γιατί ένας καλός σπόρος εξελίσσεται σε ένα νόστιμο φρούτο ή λαχανικό;

Στο πρώτο μας εργαστήριο συλλέγουμε σπόρους της επιλογής μας, τους παρατηρούμε, διερευνούμε την προέλευσή τους και τους αποθηκεύουμε σε μια κιβωτό που κατασκευάζουμε μόνοι μας.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΒ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ!

Σε μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές στον τρόπο εισαγωγής υποψηφίων στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, οι απόφοιτοί μας του International Baccalaureate  σημείωσαν και φέτος υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εισάγονται όλοι τους στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, και μάλιστα σε σχολές της πρώτης τους επιλογής.

Το 100% των μαθητών αποφοίτησαν (παγκόσμιος Μ/Ο 77%) και εισάγονται στα ξένα Πανεπιστήμια, με το 80% περίπου να φοιτούν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους σε University of Edinburgh, Warwick University, University of Bath, Bocconi, University College London (UCL), King’s College London, University of London, Queen Mary University of London, Leiden University (Nederland), Erasmus University of Rotterdam (Nederland), University of Groningen (Nederland) κλπ.  Για άλλη μία χρονιά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΙΒ ήταν εξαιρετικά καθώς το 52% των μαθητών αρίστευσε με βαθμολογία από 38 και επάνω (με άριστα το 45), όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος δεν ξεπερνά το 30.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ!

Την επόμενη σχολική χρονιά, όλοι οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων μας  θα μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά - και όχι εκ περιτροπής - το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου.

Ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για τη διασφάλιση και τήρηση των αναγκαίων συνθηκών προστασίας της υγείας των παιδιών, τα Εκπαιδευτήριά μας θα υποδέχονται, από την πρώτη κιόλας μέρα του νέου σχολικού έτους, όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές τους στο Νηπιαγωγείο, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών.

Η ΕΛΕΝΗ Ι. ΔΟΥΚΑ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Ο Πρόεδρος, Πρέσβυς ε.τ., Διονύσιος Κοδέλλας 
και το Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics Hellas απένειμαν στη Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης του Σχολείου μας,
Ελένη Ι. Δούκα, τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους.
Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της πολυετούς και πολύτιμης συνεισφοράς των Εκπαιδευτηρίων μας στην απρόσκοπτη συνέχεια του έργου των Special Olympics Hellas.

Αποτελεί, όμως και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο μίας έμπρακτης προσωπικής στάσης αγάπης, εμπιστοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Κι ακόμη μία συλλογική "Στάση Ζωής" που αφορά σε όλο τον Οργανισμό μας. Ένα παράδειγμα προς μίμηση.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ & ΙΒ 2020

'Όλοι Εμείς, στο D|ικό μας Σχολείο, γεμάτοι περηφάνια, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε τους Τελειοφοίτους 2020, σε μία ξεχωριστή βραδιά!  Γιατί, αυτή τη χρονιά, η Επιτυχία των μαθητών μας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Γιατί, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στους στόχους τους απέδειξαν ότι σημασία έχει να πιστεύεις, να βελτιώνεσαι, να κάνεις περισσότερα από όσα νομίζεις ότι μπορείς. Σημασία έχει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου!
Θερμά Συγχαρητήρια  και Καλή Σταδιοδρομία! 

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ| Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ...

Φέτος, σε συνέχεια μίας "περιπετειώδους" χρονιάς ένα λίγο διαφορετικό αντίο στο D-ικό μας Δημοτικό. Εκεί που με *Φροντίδα*  μάθαμε πώς να μαθαίνουμε, πώς να πώς να συμβιώνουμε και να συνεργαζόμαστε,  πώς να καλλιεργούμε αξίες, αλλά και πώς να διαμορφώνουμε σταδιακά, ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στον επόμενό μας σταθμό, το Γυμνάσιο. 

"Ρίχνω Γέφυρες": Το καλοκαίρι έφτασε και μια λέξη “ηχεί” στο μυαλό μας...διακοπές!! Διακοπές δηλαδή ταξίδια, εκδρομές, καινούριοι τόποι και εμπειρίες. Τα ταξίδια μας γίνονται γέφυρες για να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις. Ας “ρίξουμε” μια γέφυρα κι ας έρθουμε πιο κοντά σε τόπους και σε χρόνους αγαπημένους, ας “ρίξουμε” μια γέφυρα για να ενώσουμε ανθρώπους, εποχές και γεγονότα.

Με το εργαστήριο αυτό ξεκινά μια νέα θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο κύκλο με ανανεωμένη διάθεση. 

Στο πρώτο εργαστήριο, γνωρίσαμε το ρόλο της γέφυρας σε κάθε μας ταξίδι και τι είναι αυτό που πραγματικά ενώνει κάθε φορά.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19

Ο Απόφοιτός μας και Φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών,  Σπύρος Καλογερόπουλος ήταν προσκεκλημένος σε διαδικτυακή συνάντηση με την Ομάδα ΜUN Γυμνασίου - Λυκείου. του Σχολείου μας. Ο Σπύρος παρουσίασε το επιστημονικό του άρθρο με τίτλο "Human Rights vs Covid -19"

Ο Σπύρος  είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού περιοδικού Αpplications of Public Law και Υπεύθυνος του ΕΣΔΑ (Ευρωπαικό Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ STEM"

Η ομάδα του Erasmus+ Έργου EL STEM, μέλος της οποίας αποτελούν και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, σας προσκαλεί στο διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα “Η αξιοποίηση της Επαυξημένης Πραγματικότητας στην Εκπαίδευση STEM”, το Σάββατο 27 Ιουνίου, 9:30 - 13:00.  Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος, όπως επίσης οι εμπειρίες που αποκόμισαν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και οι διεπιστημονικές τεχνικές που εφάρμοσαν.

Για εγγραφή στο Σεμινάριο παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ
Για ζωντανή παρακολούθηση παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ 

"Ταξίδι ξεκινώ... σε έναν  τόπο μαγικό"!Τι ταξίδι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα; Ποιο μέρος να επισκεφτούμε; Κάποιον τόπο μακρινό ή μήπως… μαγικό; Τα πιο εύκολα και συχνά ταξίδια είναι αυτά του νου και της φαντασίας. Αυτά που δεν χρειάζεται να μπεις σε τρένο ή πλοίο, "να ετοιμάσεις βαλίτσα αλλά αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς… Σε αυτά τα ταξίδια, οδηγοί είναι τα παιδιά και όχημα η φαντασία τους! Στο πλαίσιο του προγράμματος "Από τη Βιβλιοθήκη ↔ στο Σπίτι, συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο δεύτερο εργαστήριο είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με την φαντασία, να δημιουργήσουμε ονειρεμένους τόπους, μαγικούς φίλους και να γράψουμε τη δική μας ιστορία φαντασίας!

EUROPEAN SCHOOL RADIO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ "ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2020"

Τη 2η θέση στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό του European School Radio “Κάντο να ακουστεί 2020” κατέλαβε η συμμετοχή του  Γυμνασίου μας, με το τραγούδι "Imagine a World". Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας, Θάλεια Λουκέρη, Νηρέα Χριστάκη Ντε Μοράις, Μαργαρίτα Καβούκα, Γεωργία-Ελένη (Ζένια) Μουνδρέα & Κυριακή Τσιντικίδου.

Η *ΤΕΧΝΗ* ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ!

Η μαθήτρια της Β' Τάξης του Γυμνασίου μας, Ελένη- Παρασκευή Μέξη αρίστευσε και έλαβε Τιμητικό Έπαινο για τα εικαστικά της έργα σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς: Στην Aegean Kids Biennale 2020, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, ώστε να αναδειχθεί το Αιγαίο ως πηγή έμπνευσης για τον διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ των νέων, τη δημιουργία και την τέχνη. Στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2020: «Από τα Παιδιά και τους Νέους για το Τόκιο 2020 με Αριστεία, Σεβασμό και Φιλία». Από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία σε συνεργασία με την ΠΠΕ, για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ASPNet UNESCO

«Μένουμε συνδεδεμένοι, συζητάμε για την Κλιματική Αλλαγή» ήταν το θέμα της Διαδικτυακής Μαθητικής Συνάντησης μεταξύ των Γυμνασίων του δικτύου ASPNet της UNESCO, στην οποία συμμετείχαν 6 μαθητές της ομάδας UNESCO του Γυμνασίου μας (Κωνσταντίνος Γεωργίου, Μαργαρίτα Καβούκα, Φίλιππος Καλούδης, Αλεξάνδρα Παπαργύρη, Ύρια Τσιντικίδου, Χάρις Χατζησταματίου). Τα παιδιά παρουσίασαν τις εργασίες τους για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, αντάλλαξαν απόψεις για το επίκαιρο θέμα της Κλιματικής Αλλαγής και παρουσίασαν τα πορίσματά τους στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Μέσα από τις δραστηριότητες της ομάδας μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα "χτίσαμε γέφυρες", ακόμη και εξ αποστάσεως!

Υπεύθυνη Καθηγήτρια είναι η Φιλόλογος,  Χριστίνα Σταμάτη,  με "συνοδοιπόρο" την Υπεύθυνη Τομέα Αγγλικών Γυμνασίου - Λυκείου, κ. Χrυσάνθη Σωτηρίου, η οποία συμμετείχε στη διαδικτυακή μαθητική συνάντηση.

1 / 24

Please reload

  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ...

Intranet

L.M.S.

Πολιτική Ενημέρωσης

για την προστασία

προσωπικών δεδομένων

LogoSC2020-02.png
ΣΑΕΔ
ΑΣΕΔ
Δαΐς
Εκπαιδευτήρια Δούκα στη Βικιπαίδεια

STAY CONNECTΕD

  • Facebook - Grey Circle

Facebook                    Twitter

Like                               Follow

  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Instagram                   Youtube

Follow                          Subscribe

  • YouTube - Grey Circle

NEWSLETTER

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School, Powered by Vassilis Economou