1/3
1/1

Γνώσεις

Δεξιότητες

Αξίες

> ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στόχος

Το Κέντρο Μουσικών Σπουδών έχει ως στόχο να εντάξει τους μαθητές σε ένα δραστήριο και σύγχρονο μουσικό περιβάλλον όπου, μέσα από την εκμάθηση μοντέρνων ή κλασικών οργάνων, θα αναπτύξουν τόσο την προσωπικότητά τους όσο και την ευρύτερη καλλιτεχνική τους αισθητική.  Προσφέρει μαθήματα σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο καθημερινά, μετά τη λήξη του βασικού προγράμματος.

 

Τομείς Σπουδών

  • Τμήμα Μοντέρνας Μουσικής: Μοντέρνο Τραγούδι, Τζαζ, Πιάνο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Μπάσο, Keyboards, Drums, Σαξόφωνο, Αρμόνιο

  • Τμήμα Κλασικής Μουσικής: Πιάνο, Κλασική Κιθάρα, Βιολί, Φλάουτο, Τσέλο, Όμποε, Κλαρινέτο, Βιόλα

  • Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας: Μουσική Τεχνολογία (με τη βοήθεια υπολογιστών), Μοντέρνα Σύνθεση, Σύγχρονη Θεωρία της Μουσικής, Βασικές Αρχές Ενορχήστρωσης και Οργανογνωσίας

  • Τμήμα Παραδοσιακών Οργάνων: Ούτι, Μπουζούκι, Μπαγλαμάς κλπ. 

 

Πιστοποιήσεις Μουσικών Σπουδών

Παρέχουμε τη δυνατότητα πιστοποίησης των μουσικών σπουδών σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου καθώς και με το Associated Board of Royal School of Music (ABRSM). Το ABRSM είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας μουσικής στη Μεγάλη Βρετανία, ένας από τους πιο ενημερωμένους μουσικούς εκδοτικούς οίκους και ο μεγαλύτερος εξεταστικός φορέας μουσικής στον κόσμο. Στις εξετάσεις πιστοποίησης του ABRSM συμμετέχουν πάνω από 600.000 μαθητές κάθε χρόνο από 93 χώρες. Οι πιστοποιήσεις που παρέχει το ABRSM στις μουσικές σπουδές είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες και μπορούν να συμπεριληφθούν στον φάκελο που υποβάλει ο υποψήφιος για την εισαγωγή του στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. 

 

Δραστηριότητες

Το Κέντρο Μουσικών Σπουδών του Σχολείου μας οργανώνει εκδηλώσεις με σημαντικά μουσικά σχήματα και συμμετέχει με την 80μελή Χορωδία και Ορχήστρα των μαθητών μας σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις καθώς και σε σημαντικές πολιτιστικές δράσεις του Σχολείου μας.

Γιατί για

εμάς, κάθε

παιδί είναι

μοναδικό!

  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School,