1/1
1/1

Δημιουργικό

Ευχάριστο

Χρήσιμο

Αποτελεσματικό

> ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Καινοτομούμε

στοχεύοντας

στην Αριστεία

Οι εγγραφές των νέων μας μαθητών ξεκινούν τον Οκτώβριο και διαρκούν μέχρι και τον

Μάιο. Προτεραιότητα έχουν τα αδέλφια των ήδη φοιτούντων μαθητών μας και τα παιδιά των Αποφοίτων μας. 

 

Συνάντηση Γνωριμίας με τους Γονείς

Εάν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε εκτενώς για τη Φιλοσοφία, το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του Σχολείου, μπορείτε να προγραμματίσετε εξατομικευμένη συνάντηση με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Εγγραφών, κ. Πάνο Δότσιο, καθημερινά από 08:30 έως 15:30, στο τηλέφωνο 210 6186000 (εσωτ. 0102).

 

Συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους. 

 

Κατά τη συνάντηση αυτή, θα συμπληρώσετε «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Εγγραφής*». Εάν επιθυμείτε να συμπληρώστε τα στοιχεία σας πριν τη συνάντησή και να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά:

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γνωριμίας με το Παιδί

Πριν ξεκινήσει τη φοίτησή του στο Σχολείο μας, προγραμματίζουμε συνάντηση γνωριμίας με το παιδί σας, κατά την οποία έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε τις ακαδημαϊκές του γνώσεις στα βασικά μαθήματα, τις τυχόν αδυναμίες του ή τα ενδεχόμενα κενά του, έτσι ώστε να αναλάβουμε τις απαραίτητες ενέργειες με την έναρξη του σχολικού έτους. Το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής είναι διαφορετικό για κάθε τάξη και για κάθε βαθμίδα φοίτησης. 

 

Εγγραφή 

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας με το παιδί σας, σας ειδοποιούμε για την εγγραφή του και σας ενημερώνουμε για τις απαραίτητες ενέργειες, τα σχολικά εφόδια και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

 

*Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας με αφορμή τις εγγραφές του σχολικού έτους που σας ενδιαφέρει. Τα εκπαιδευτήρια Δούκα δε θα κάνουν χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για άλλους σκοπούς ή σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς ή εταιρείες, εκτός αν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι ιστορίες που φιλοξενεί η σελίδα αυτή, αφορούν πραγματικές ιστορίες μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα πραγματικά ονόματα και πρόσωπα των μαθητών έχουν αντικατασταθεί με τυχαία.

  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School,