1/1
1/1

Μαζί μας,

το κάθε παιδί 

θα κατακτήσει

το μέλλον που

του ταιριάζει!

Στο δημοτικό μας, το παιδί σας θα ανακαλύψει  χρήσιμες γνώσεις, θα αναπτύξει τις ικανότητές του και θα γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

 

Για εμάς κάθε παιδί είναι μοναδικό!

 

"Στο δικό μου σχολείο μαθαίνω πολλά με ευχάριστο τρόπο.

 

Ψάχνω πληροφορίες και ετοιμάζω εργασίες σε θέματα που μου αρέσουν για να τις παρουσιάσω στους συμμαθητές μου.

 

Χρησιμοποιώ την τεχνολογία, μαθαίνω πώς να διαβάζω στο σπίτι και συζητάω με τον Μέντορά μου για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

 

Με τους φίλους μου περνάμε όμορφα στους ομίλους, στα αθλήματα, στη θεατρική αγωγή, τη μουσική. Το δικό μου σχολείο είναι fun!"

Μάριος, 8 ετών

 

 

+30 210 6186000

*Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας με αφορμή τις εγγραφές του σχολικού έτους που σας ενδιαφέρει. Τα εκπαιδευτήρια Δούκα δε θα κάνουν χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για άλλους σκοπούς ή σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς ή εταιρείες, εκτός αν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι ιστορίες που φιλοξενεί η σελίδα αυτή, αφορούν πραγματικές ιστορίες μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα πραγματικά ονόματα και πρόσωπα των μαθητών έχουν αντικατασταθεί με τυχαία.

Παρακαλούμε συμπληρώστε

την φόρμα και ο Υπεύθυνος

Ανάπτυξης & Εγγράφων κ. Πάνος Δότσιος,

θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας ή

εναλλακτικά καλέστε στο

Θα χαρούμε πολύ

να σας γνωρίσουμε

από κοντά!

  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School,