1/1

> ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ

LogoSC2020-02.png

Doukas Summer Camp 2020  - Το Καλύτερο Summer Camp της Πόλης!

Το Doukas Summer Camp είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι τηρώντας συστηματικά και αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες όπως αυτοί προβλέπονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, για να προσφέρει δημιουργική απασχόληση από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές.

 

Παιδιά από το Προνήπιο έως το Λύκειο (3-17 ετών) μπορούν να συμμετάσχουν σε 7 απίθανα Προγράμματα για κάθε ηλικιακή ζώνη: Play4Fun| Super Active| Football| SportsDance| Adventure| Teens
Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, εξειδικευμένους Προπονητές και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή των παιδιών από εταιρεία catering, ασφάλιση ατυχημάτων, δυνατότητα φύλαξης των παιδιών (08:00-09:00), 2 εξορμήσεις την εβδομάδα στη θάλασσα και πολλές δραστηριότητες εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του Δαΐς και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Παρέχονται επίσης, εκπτώσεις για αδέλφια.

Έναρξη: Δευτέρα 29 Ιουνίου – Λήξη: Παρασκευή 17 Ιουλίου
Website:
www.doukassummercamp.com 

Ηλεκτρονική εγγραφή: www.doukassummercamp.com/register  

Η ΕΛΕΝΗ Ι. ΔΟΥΚΑ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Ο Πρόεδρος, Πρέσβυς ε.τ., Διονύσιος Κοδέλλας 
και το Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics Hellas απένειμαν στη Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης του Σχολείου μας,
Ελένη Ι. Δούκα, τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους.
Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της πολυετούς και πολύτιμης συνεισφοράς των Εκπαιδευτηρίων μας στην απρόσκοπτη συνέχεια του έργου των Special Olympics Hellas.

Αποτελεί, όμως και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο μίας έμπρακτης προσωπικής στάσης αγάπης, εμπιστοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Κι ακόμη μία συλλογική "Στάση Ζωής" που αφορά σε όλο τον Οργανισμό μας. Ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΙΚΟΣ A. ΚΟΥΚΗΣ,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Νίκος A. Κούκης, Υπεύθυνος του Λυκείου  μας, επελέγη με τη σύμφωνη γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (Ε.Ι.Π.).

Από τη θέση του Ταμία και του Υπευθύνου Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ε.Ι.Π., ο Νίκος Κούκης προσέφερε επί σειρά ετών, σημαντικό εθελοντικό έργο στο Ίδρυμα και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του. Ως φιλόλογος και ιστορικός ο ίδιος, με ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και την Εκπαίδευση, έχει χαράξει πολυετή πορεία στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ως καθηγητής και τα τελευταία χρόνια, ως Υπεύθυνος Λυκείου, δίνοντας έμφαση στην διάδοση του ελληνικού πνεύματος. Διοργάνωσε πολιτιστικές δράσεις και μαθητικά συνέδρια, αποσκοπώντας στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών τόσο του σχολείου του όσο και άλλων σχολείων, κυρίως δημοσίων.
Περισσότερα...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ (E-LEARNING)

Οι προτάσεις που θα διαβάσετε, έρχονται να συμπληρώσουν τις δικές μας. Κάποιες τις έχετε ήδη υιοθετήσει, κάποιες άλλες ίσως όχι. Εμείς, πάντως, από την πλευρά μας, νομίζουμε ότι θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.
Περισσότερα...

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ
ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Οι εικονικές  διαδικτυακές «αίθουσες» διδασκαλίας επαναπροσδιορίζουν την οπτική μας για την εκπαίδευση; Ο Βασίλης Οικονόμου εξετάζει και αποδομεί 4+1 μύθους για τη διαδικασία μάθησης και διδασκαλίας μέσω διαδικτύου.

Περισσότερα...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 

Διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τον ορίζοντα της εκπαίδευσης; 
Μπορεί, πλέον, ο συνδυασμός των τεχνολογιών με την υποστήριξη σύγχρονων μεθοδολογιών, όχι μόνο να εξυπηρετήσει την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά να την προσαρμόσει και να την εξελίξει; Μια εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση και επιχειρηματολογία. 
Περισσότερα...

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ
& ΙΒ 2020

'Όλοι Εμείς, στο D|ικό μας Σχολείο, γεμάτοι περηφάνια, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε τους Τελειοφοίτους 2020, σε μία ξεχωριστή βραδιά!  Γιατί, αυτή τη χρονιά, η Επιτυχία των μαθητών μας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Γιατί, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στους στόχους τους απέδειξαν ότι σημασία έχει να πιστεύεις, να βελτιώνεσαι, να κάνεις περισσότερα από όσα νομίζεις ότι μπορείς. Σημασία έχει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου!
Θερμά Συγχαρητήρια  και Καλή Σταδιοδρομία! 

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ|
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ...

Φέτος, σε συνέχεια μίας "περιπετειώδους" χρονιάς ένα λίγο διαφορετικό αντίο στο D-ικό μας Δημοτικό. Εκεί που με *Φροντίδα*  μάθαμε πώς να μαθαίνουμε, πώς να πώς να συμβιώνουμε και να συνεργαζόμαστε,  πώς να καλλιεργούμε αξίες, αλλά και πώς να διαμορφώνουμε σταδιακά, ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στον επόμενό μας σταθμό, το Γυμνάσιο. 

BRAVO SCHOOLS 2020
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ! 

Η συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων μας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2020 έλαβε διάκριση στον Παγκόσμιο Στόχο που υπηρέτησε!Σ
Συγκεκριμένα, το Σχολείο μας αναδείχτηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στο Στόχο 17 στην κατηγορία Μαθητική Δημιουργία με τίτλο Συνεργασία για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έτσι, και εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης  του ΟΗΕ. Η εργασία του μαθητή μας, Φίλιππου Καλούδη απέσπασε τις περισσότερες ψήφους

Θερμά Συγχαρητήρια, καθώς μάλιστα όλοι η ομάδα που έλαβε μέρος, με Υπεύθυνη Καθηγήτρια, την
κ. Χρ. Σταμάτη, εργάστηκε εντατικά, κατά την περίοδο της αναστολής λειτουργίας των σχολείων! 

ART & DESIGN @DoukaSchool
ΝΕΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Τα Εκπαιδευτήριά μας, το σχολικό έτος 2020-21, εγκαινιάζουν το νέο τους πρόγραμμα BTEC Level 1 Art & Design και αποτελούν το μόνο σχολείο στην Ελλάδα που θα το προσφέρει. 
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 14 - 15 ετών, που αγαπούν την Τέχνη και το Design και ονειρεύονται να σπουδάσουν σε κορυφαία Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, ενώ παρέχει τη δυνατότητα πιστοποίησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο εξεταστικό φορέα Pearson/EDEXCEL.
Περισσότερα...

ΑλλάΖω ΣΕΛΙΔΑ...
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ↔ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

"Ρίχνω Γέφυρες": Το καλοκαίρι έφτασε και μια λέξη “ηχεί” στο μυαλό μας...διακοπές!! Διακοπές δηλαδή ταξίδια, εκδρομές, καινούριοι τόποι και εμπειρίες. Τα ταξίδια μας γίνονται γέφυρες για να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις. Ας “ρίξουμε” μια γέφυρα κι ας έρθουμε πιο κοντά σε τόπους και σε χρόνους αγαπημένους, ας “ρίξουμε” μια γέφυρα για να ενώσουμε ανθρώπους, εποχές και γεγονότα.

Με το εργαστήριο αυτό ξεκινά μια νέα θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο κύκλο με ανανεωμένη διάθεση. 

Στο πρώτο εργαστήριο, γνωρίσαμε το ρόλο της γέφυρας σε κάθε μας ταξίδι και τι είναι αυτό που πραγματικά ενώνει κάθε φορά.

Περισσότερα...

.jpg
Ημερολόγιο 2020 Τεχνητή Νοημοσύνη.jpg
Επιτυχίες & Διακρίσεις 2018-2019.jpg
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
NEW_ELEMENTS_18_LYK-IB2.png
NEW_ELEMENTS_18_GCE-BTEC2.png
LogoSC2020-02.png
ΣΑΕΔ

STAY CONNECTΕD

  • Facebook - Grey Circle

Facebook                    Twitter

Like                               Follow

  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Instagram                   Youtube

Follow                          Subscribe

  • YouTube - Grey Circle

NEWSLETTER

ΑΣΕΔ

ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ...

Intranet

L.M.S.

Δαΐς
Εκπαιδευτήρια Δούκα στη Βικιπαίδεια

Πολιτική Ενημέρωσης

για την προστασία

προσωπικών δεδομένων

Copyright © 2017,18,19,20, Design  by Doukas School, Powered by Vassilis Economou

VRAVEYSH_N_DOUKA_SPECIAL_OLYMPICS1